Lokacija

Trešnjica

Gde se nalazimo?

Na jednoj od najpopularnijih lokacija u Beogradu i sinonimu za odličan boravak u prirodi, naselju Trešnja, na samo 30km od Slavije, nalazi se objekat iz milošti nazvan Trešnjica. 

Daleko od gradske gužve, ušuškan izmedju visokog drveća, na 15 ari placa, dovoljno je prostran da zadovolji sve Vaše potrebe kako za manja porodična okupljanja, tako i za proslave do 50 osoba.

Na idealno ravnom placu, nalazi se komforna renovirana kuća od preko 150m2 potpuno opremljena, sa dva toaleta, velikom kuhinjom, tri sobe i terasom od 20m2. U dvorištu se pored prirodnog hlada viskoh borova, nalazi i moderna pergola 6×3 koja će Vam omogućiti prijatan i nezaboravan boravak. 

Od atrakcija za decu, tu su: Beli Zamak*, Bubble house*, Bazen sa lopticama*, Zip line, gadjenje u metu sa lukom i strelom, badminton, mali fudbal, ljuljaske i jos mnogo toga.

 

* Beli Zamka, Bubble House i Bazen sa lopticama nisu uključeni u cenu rentiranja i posebno se doplaćuju.

lokacija-2
1234

Dvorište

Zip line

U dvorištu se nalazi zip line dužine 25m, koji se sastoji od sajle debljine 10mm i profesionalnim rolerom.

Pergola

Moderna pergola, masivne gradje dimenzije 6x3m. Idealna za dekoraciju rodjendana, kao i postavku keteringa.

Beli Dvorac

Beli dvorac na naduvavanje sa turbinom, dimenzije 5x5m. Izuzetan efekat, i neizostavan detalj svakog dečijeg rodjendana. Može se koristiti i za devojaček večeri.

Bubble House

Najveći Bubble House dimenzije 6x4m, jedna od najpopularnijih atrakcija na dečijim rodjendanima

Ostale zanimacije

U cenu iznajmljivanja uključene su mnoge zanimacije poput: električni pikado, set za badminton, mali fudbal, frizbi, meta za lukom i strelama, trambolina

Kuća

Kuhinja

Posedujemo prostranu i modernu kuhinju, kompletno opremljenu escajgom, tanjirima i čašama za preko 50 osoba. Pored toga na raspolaganju Vam je sudo mašina, nespresso aparat, veliki frižider, rashladna vitrina 800L, profesionalni dish-evi za grejanje hrane.

Toalet

Na raspolaganju su Vam dva potpuno renovirana toaleta, od koji se jedan nalazi u prizemlju kuće sa tuš kabinom i drugi manji na spratu.

Sobe

Raspolažemo sa jednim velikim dnevnim boravkom, i dve sobe na spratu. Jedna od soba na spratu je predviđena da bude za igru, i u njoj se nalaze lazy bag-ovi, televizor 42inch i SONY PS4 sa igrama.

Terasa

U sklopu kuće na spratu se nalazi prelepa i velika terasa od 20m2 koja potpuno natkrivena i sa koje se pruža pogled na dvorište. Može poslužiti i kao rešenje za proslavu rođendana ukoliko počne kiša.
123